top of page

Portrait Master Awards

associate-logo-2.jpg
associate-logo-1.jpg
hiske-logo2.jpg

The Portrait Masters Awards is een Internationale Portret wedstrijd met meer dan 15.000 inzendingen en wordt beoordeeld door een jury van 15 Master fotografen van over de hele wereld, die allen faam hebben verworven met hun specialisatie in de fotografie.

 De "Bronze Awards" staan voor "High Professional Standard". De professionele beoordeling is gebaseerd op styling, compositie, focus, belichting, connectie tussen fotograaf en model, poseren, nabewerking en vooral techniek en presentatie.

Ondertussen heb ik het level van Associate behaald. Dit behaal je als je het aantal punten daarvoor hebt. Nu sta ik op de internationale aanbevelingslijst bij The Portrait Masters Associate. Hier wordt omschreven dat ik voldoe aan de voorgeschreven professionele eisen voor portretfotografie.

De wedstrijd wordt 2 keer per jaar gehouden voor professionele fotografen. Het is goed om je als fotograaf professioneel te laten beoordelen door een professionele jury. Het stimuleert om de lat steeds hoger te leggen en mee te doen aan nieuwe internationale uitdagingen in de fotografie.

Professional Photographers are craftsmen, masters and a gift to our clients. The people who we photograph will treasure our work for their entire life and into the next generations.

Our work will outlive us! However, the memories will be forever!

2022 nieuwe website einde familie.jpg
STUDIO : HISKE VAN DER GRONDEN PHOTOGRAPHY | HISKEVANDERGRONDEN@GMAIL.COM | HISKEVANDERGRONDEN.COM | +31-6-55805219
bottom of page