top of page
hiske-logo 2.jpg

FABULOUS 40 OVER 40

2022 wix karola.jpg

€ 395

KLAAR OM TE SHINEN?

In mei gaan wij verder met het 40 OVER 40 project.

Deze geweldige foto experience wil je niet missen. Dit project zet 40 vrouwen in hun kracht, en laat zien hoe mooi ze zijn. Met ieder hun eigen verhaal.
Meedoen aan een tentoonstelling, waarin je schittert met je eigen portret?

Dit is je kans : 40 over 40 project. Ben jij er klaar voor om de mooiste foto van jezelf te laten maken? Zoals jij jezelf nooit eerder hebt gezien : vol in je kracht en zelfvertrouwen!

Met mijn talent voor het fotograferen van vrouwen geef ik je een ervaring die je niet meer vergeet. Ik wil je verliefd laten worden op jezelf en bovenal wil ik je laten zien hoe waanzinnig mooi je bent. Vier je schoonheid en waardeer elk litteken, elke rimpel en elke grijze haar.

Meld je dan nu aan voor het 40 OVER 40 project

Celebrate life!
Schoonheid kent geen leeftijd je bent prachtig zoals je bent. Ik ben op zoek naar vrouwen boven de 40. Ben je een vrouw die sterk is, moedig, vol in het leven staat, de volledige controle over alles om haar heen heeft, een geweldige baan/carriere, misschien een gezin, ouders, vrienden met wie je graag socializet, alle ballen in de lucht houdt, maar aan het einde van de dag belooft ze zichzelf morgen meer tijd voor zichzelf zal maken.
Herken jij je zelf hierin? Dan is 40 over 40 fotoproject iets voor jou - een geweldige fotoshoot experience.
Het is nu tijd voor jou. Dus ook boven de 50, 60 en 70. Doe je mee? 

 

40-over-40-COVER-faulous-Hiske.jpg
40-over-40-fabulous40-beauty-portret.jpg

DOE JE MEE? DAN ONTVANG JE DIT ALLEMAAL:

Pre-shoot afspraak

Vul vrijblijvend je gegevens in om jouw fotoshoot te boeken!
Laat je wensen weten. Daarna neem ik contact met je op. Samen kijken we naar een geschikt datum om jouw fotoshoot in te plannen. In aanloop naar de shoot nemen wij nog een keer telefonisch contact op. We nemen je aan de hand en begeleiden je graag. Natuurlijk is het spannend, maar je hoeft het niet alleen te doen. Wij helpen je overal bij.
Bij het pre-shoot gesprek bespreken we alles van A-Z te :

   Hoe wil je gefotografeerd worden, wat trek je aan enz.


Styling, make-up en & haar

Als het zover is zorgt ons team voor prachtige professionele visagie en samen bekijken we de looks van jouw eigen outfits.

Hapjes & drankjes

Wij zorgen dat jij je op je gemak voelt. Wij zorgen voor de drankjes en de hapjes.
Wij zorgen dat het voor je klaar staat.


Fotoshoot experience

Tijdens de shoot wordt je volledig begeleid en coachen we bij het poseren. Samen met het team helpen we je met de kledingwissel, dat de kleding goed zit en de haren weer steeds mooi zitten. - Fotosessie van 60-90 minuten voor de camera in de studio in Wassenaar. 

Portret onthulling

 Een portretonthulling & bestelafspraak.  Je kiest de allermooiste portretten om aan de muur te hangen De rest van je favoriete portretten kan je voor altijd in een album of portretbox bewaren. je zal versteld staan welke impact deze experience op je heeft. 

Wat is inbegrepen in de 40 over 40 fotoshoot experience?

Kennismakingsgesprek om te zien of je een goede match bent voor het project. De portretervaring is inclusief professioneel hair & make-up, 60 min fotoshoot, drankjes & hapjes tijdens de shoot, portretonthulling en bestelafspraak.Tijden de portretonthulling kies je de mooiste portretten, die je in een prachtig album, folio box of zelfs wel aan de muur wilt hangen. De experience is exclusief producten, maar als dank geven wij jou wel een extra portret bij je gekozen collectie! Je komt op de cover van jouw 40 over 40 magazine en hier lees en vier je de kracht van alle dames in het project.
Uitnodiging voor de tentoonstelling met feestlancering met bubbles en hapjes in het voorjaar 2023.


Deze geweldige pré-campagne wordt natuurlijk zichtbaar op social media, dus ga je automatisch akkoord wanneer ik je " before/after " foto's en "de behind the scenes" momenten én interviews, gebruik om daar te tonen.

Deze VIP experience speciaal voor de 40 over 40 campagne is al te reserveren voor € 395, dit is inclusief visagiste 2 portretten.

Je komt in het geweldige 40 over 40 magazine.
 

VOL = VOL dus boek nu!


 

40over40karen-cover.jpg
40over40-beautiful-powerwoman-portret-.j
Vul hier je gegevens in en vertel mij waarom je graag mee wilt doen. Tot snel.
Hiske

Bedankt voor de inzending!

2022 nieuwe website einde familie.jpg

STUDIO : HISKE VAN DER GRONDEN PHOTOGRAPHY | HISKEVANDERGRONDEN@GMAIL.COM | HISKEVANDERGRONDEN.COM | +31-6-55805219

bottom of page