FABULOUS 40 OVER 40

Na mijn vorige expositie van "The Travelling Dress" is er nu het "40 over 40" project en komt daarbij een nieuwe expositie. 

Doe mee an het 40 over 40 project! Dit project is een wereldwijd fenomeen dat uitgevoerd wordt door meerdere professionele portretfotografen. Hiske van der Gronden zal in dit project 40 vrouwen boven de 40 vastleggen om zo de schoonheid van het ouder worden te vieren. 

De expositie zal plaats vinden in 2021. Hier zullen alle portretten van de 40 over 40 deelneemsters worden tentoongesteld.

1/2

BOVEN DE 40 EN PRACHTIG!

 

Dit is je kans : 40 over 40 project. Ben jij er klaar om de mooiste foto van jezelf te laten maken? Zoals jij jezelf nooit eerder hebt gezien : vol in je kracht en zelfvertrouwen!

Met mijn talent voor het fotograferen van vrouwen geef ik je een ervaring die je niet meer vergeet. Ik wil je verliefd laten worden op jezelf, zodat je eventuele imperfecties gaat omarmen. Maar bovenal wil ik je laten zien hoe waanzinnig mooi je bent.

Celebrate life!

Schoonheid kent geen leeftijd! Doormiddel van dit project, boven de 40 en prachtig wi ik je laten zien dat je nog lang niet over de datum bent. Je bent prachtig zoals je nu bent. Ik ben op zoek naar de vrouwen boven de 40.

Doe je mee?

De 40 over 40 project campagne kost nu slechts €390,- met 100% portretgarantie. Wordt verliefd op je eigen portret!

KLAAR OM TE STRALEN?

DOE JE MEE? DAN ONTVANG JE DIT ALLEMAAL:

- Telefonisch pre-shoot consult om alles van A-Z te bespreken :

hoe wil je gefotografeerd worden, wat trek je aan enz.

- Prachtige professionele visagie voor je camera ready look op de dag van je fotoshoot door onze specialisten van €100,-.

- Fotosessie van 60-90 minuten voor de camera in de studio in Wassenaar van €150,-. Je gaat hier van genieten!

- Een portretonthulling & bestelafspraak om 2 van je prachtige  portretten ter waarde van €300,- uit te zoeken en de gelegenheid extra portretten aan  te schaffen.

Deze geweldige pré-campagne wordt natuurlijk zichtbaar op social media, dus ga je automatisch akkoord wanneer ik je -before/after- foto's de behind the scenes momenten én interviews, gebruik om daar te tonen.

Deze VIP experience speciaal voor de 40 over 40 campagne ter waarde van €550,-,

kost nu slechts €390,- met 100% portretgarantie, zodat je ook werkelijk verliefd wordt op je eigen portretten!

Neem contact op

STUDIO : HISKE VAN DER GRONDEN PHOTOPGRAPHY | HISKEVANDERGRONDEN@GMAIL.COM | HISKEVANDERGRONDEN.COM | +31-6-55805219

Copyrights

© 2021 by Hiske van der Gronden