The travelling dress +Fabulous 40 over 40

10 vrouwen 1 jurk. Deze jurk, de Amerikaanse Travelling Dress, ging de hele wereld over. Los Angelos, New York, Miami, Milaan, Paris, London, Rome, Brussel en nog naar zoveel plaatsen. Ik had me direct voor dit project ingeschreven.

 

Voor deze jurk had ik 10 verschillende vrouwen uitgenodigd en heb ik ze allemaal in deze jurk gefotografeerd. Iedereen heeft de mooiste foto van de shoot uitgekozen en deze foto is op groot formaat op Fine Art papier uitgeprint.

 

Fine art papier is een luxe papier soort dat door de bepaalde manier van bewerken, in het laboratorium en de gele kleur van het papier een schilderachtige uitstraling geeft. Het is een papiersoort die veel door professioneel fotografen veel in de belangstelling staat.

Helaas kon de expositie niet doorgaan de corona uitbraak.

FABULOUS 40 OVER 40

Nu is er een nieuw project en een nieuwe expositie. 

Vanaf nu kan je aan het 40 over 40 project meedoen. Dit project wordt weer onder de professionele portret fotografen met elkaar over de wereld uitgevoerd.

Op deze expositie zullen de portretten van de Travelling Dress en de Fabulous 40 over 40 geéxposeerd worden.

1/2

BOVEN DE 40 EN PRACHTIG!

 

Dit is je kans : 40 boven 40 project. Ben jij er klaar voor? Om de mooiste foto van jezelf te laten maken? Zoals jij jezelf nooit eerder hebt gezien : vol in je kracht en zelfvertrouwen!

Schoonheid kent geen leeftijd of maat. Het maakt niet uit hoe oud je bent, hoe je eruit ziet of welke maat je draagt. Je innerlijke schoonheid straalt van binnen door naar buiten.

Als je in de spiegel kijkt, zie je niet meer de vrouw die je was toen je 20 was. Niet alleen qua rimpels maar ook qua ervaringen. Je wordt ouder en dat is iets wat je mag omarmen.

 

Voor elke rimpel heb je hard gewerkt.

Door dit project, boven de 40 & prachtig wil ik je laten zien dat je nog lang niet over de datum bent. Je bent prachtig zoals je nu bent. Ik ben op zoek naar vrouwen en boven de 40 (dat kan dus ook boven de 50 ,60, 70, 80 of 90 zijn).

Ik ben al even de 50 gepasseerd en ik moet zeggen dat ik dat helemaal niet erg vind. Het lijkt wel of het steeds minder belangrijk wordt wat een ander van je zult vinden en ik zit inmiddels in de fase dat ik het volledig geaccepteerd heb.

 

Ook ik heb elke rimpel verdiend die ik met alle levenservaringen heb opgedaan.

Hoe fijn is het als je dan kunt vieren dat je dit punt bereikt hebt, dat je trots bent op jezelf en jezelf accepteert zoals je bent!

 

Ik zou jou heel graag willen vastleggen in het vieren van jouw zelfvertrouwen.

Met mijn talent voor het fotograferen van vrouwen geef ik je een ervaring die je niet meer vergeet. Ik wil je verliefd laten worden op jezelf, zodat je eventuele imperfecties gaat omarmen. Maar bovenal wil ik je laten zien hoe waanzinnig mooi je bent.

KLAAR OM TE STRALEN?

1/3

DOE JE MEE? DAN ONTVANG JE DIT ALLEMAAL:

* Telefonisch pre-shoot consult om alles van A-Z te bespreken :

hoe wil je gefotografeerd worden, wat trek je aan enz.

* Prachtige professionele visagie voor je camera ready look op de dag van je fotoshoot door onze specialisten van €100,-.

* Fotosessie van 60-90 minuten voor de camera in de studio voor de camera in de studio in Wassenaar van €150,-. Je gaat hier van genieten!

* Een portretonthulling (reveal) & bestelafspraak om je prachtige gratis portret ter waarde van €150,- uit te zoeken en de gelegenheid extra portretten aan  te schaffen.

* Deze geweldige pré-campagne wordt natuurlijk zichtbaar op social media, dus ga je automatisch akkoord wanneer ik je -before/after- foto's de behind the scenes momenten én interviews, gebruik om daar te tonen.

Deze VIP experience speciaal voor de 40 over 40 campagne ter waarde van €400,-,

kost nu slecht €225,- met 100% portretgarantie, zodat je ook werkelijk verliefd wordt op je eigen portretten!

1/6
Neem contact op

STUDIO : HISKE VAN DER GRONDEN PHOTOPGRAPHY | HISKEVANDERGRONDEN@GMAIL.COM | HISKEVANDERGRONDEN.COM | +31-6-55805219

© 2020 by Hiske van der Gronden