top of page
hiske-logo 2.jpg

Testimonials

TESTIMONIALS

_MGM2578tjflzwvvk.jpg

TESTIMONIAL

Hiske heeft afgelopen 2 juni de foto's gemaakt op ons huwelijk. Ondanks de zenuwen wist zij mij volledig op mijn gemak te stellen. Het was heel erg gezellig. Ze maakte echt deel uit van onze bruiloft, wat in de foto's duidelijk terug komt. Door Hiske voelden wij ons op ons gemak en de prachtige foto's geven dat duidelijk weer. Dank je wel Hiske!

Fleur en Tjamp Ebus

Hiske-Carla-sue-febr-2019-l.jpg

TESTIMONIAL

Ben super blij met deze prachtige foto's van Hiske van der Gronden!!!

Ga naar www.hiskevandergronden.com en zie wat ze allemaal kan. Een fotoshoot met haar staat garant voor een leuke middag: Hiske is warm, inlevend en vol humor; ze weet je goed op je gemak te laten voelen. Ze heeft bovendien veel prijzen gewonnen met haar fotografie-werk, dus levert kwaliteit. Een foto voor FB, Instagram, sollicitatie, of foto's van de hele familie, alles kan! Hiske, heel erg bedankt!!! xx

Carla Schulting

TESTIMONIAL

sue_MGL0707yvonne13+.jpg

Wat ziet je website er prachtig uit en wat ben ik blij met alle mooie profielfoto's die je door de jaren heen van mij hebt gemaakt. Op de foto gaan is nu eenmaal niet mijn  favoriete bezigheid maar bij jou is het voila.. en binnen binnen enkele dagen heb jij een fotosessie kant en klaar om uit te zoeken. Eén voor LinkedIn, één voor in een magazine bij dat leuke interview en natuurlijk nog een nieuwe foto voor op de website. Je had gelijk, een zakelijke profielfoto sessie is een must, zo kan ik uit voorraad altijd een goede professionele foto te voorschijn toveren op het moment dat ik die nodig heb. Zelfs over de visagie hoef ik me geen zorgen te maken. Dat wordt ook allemaal geregeld door jou! Dank je wel Hiske, het is tijd om jezelf een topfotograaf te gaan noemen!

Yvonne van der Kroft

TESTIMONIAL

_MGL5953fam.JPG

Oma 90 jaar!

"Onlangs vierden wij de 90ste verjaardag van onze moeder met alle kinderen en kleinkinderen op het Scheveningse strand. Voor deze bijzondere gelegenheid hadden wij Hiske gevraagd een reeks portretten te maken. Tijdens de fotoshoot hield zij overzicht, bracht ze orde in onze chaotische familie en zorgde ervoor dat iedereen zich op zijn gemak voelde. Dat alles met veel geduld en humor De foto's zijn prachtig geworden, niet stijf of geposeerd, maar informeel en vrolijk. Hiske is een echt vakvrouw en dankzij haar professionele foto's hebben wij een waardevol aandenken voor nu en de toekomst".

Familie Francois

_MGM1859kim++.JPG

TESTIMONIAL

Ik kan iedereen Hiske aanraden. Je hebt niet alleen een mooie herinnering en een mooi cadeau samen met je dochters op de foto gaan gaf mij na een moeilijke periode enorm veel kracht en trots! Dank je wel lieve Hiske

Kim van der Brugge

TESTIMONIAL

_MGM5262karen+nwvk+8-2.jpg

Thank you, Hiske van der Gronden for making beautiful portraits of me in the Netherlands. I felt vulnerable, scared, but needed to feel this because this is what my client possibly feel when I have them in front of my camera. But I also felt pampered, valued and super relaxed at the end. Trust your photographer and you will have a great time. At least that was what I experienced! A great afternoon, full of laughter and happiness. And a moment for me since I hardly make time for myself.

This image will be my new profile picture! I think it rocks because it captures my personality, my style and captures everything I want people to see of me.

Karen Poelmann-Mangelaar Meertens

2022 nieuwe website einde familie.jpg
STUDIO : HISKE VAN DER GRONDEN PHOTOGRAPHY | HISKEVANDERGRONDEN@GMAIL.COM | HISKEVANDERGRONDEN.COM | +31-6-55805219
bottom of page