Wall portraits

(Portretten voor op de muur)

WALL PORTRAITS

Familieportretten hebben een enorme waarde. Niet alleen voor nu maar ook voor de generaties later. Een portret met je moeder en je grootmoeder, of met je dochter en kleindochter, of met je ouders samen samen met je kinderen is een portret voor altijd.

Het is goed om alvast een voorstelling te maken van de opzet op de muur hoe je de foto's wilt plaatsen.

FINE ART

THE 9-UP

De 9-UP, deze mega mat, is een voor levenslang gecertificeerd product, dat betekent dat beide het frame en de achterkant van het paneel gemaakt zijn van katoen papier en het daardoor lang goed blijft. Het is een prachtige vorm van art in de portret fotografie. Dit geeft direct een kunst beleving bij je op de muur van een hoger niveau. Het zal je interieur versieren met dit kunstwerk en het is klaar om ingelijst te worden

Fine art is een luxe papier soort en op dit moment erg in de belangstelling. Het geeft diepe kleuren en een warme uitstraling (door de iets gele tint van het papier), extra matte uitstraling.

 

Het wordt op een speciale manier bewerkt in het laboratorium.

Dit maakt dat het schilderachtig wordt. Beschikbaar vanaf 30 x 45 tm 120 x 180 cm.

Canvas pro

Deze canvas pro is een professionele keuze voor de wall art.

Knallende kleuren op katoen canvas voor een artistiek gevoel, gebonden met gemillimeterde precisie en scherp ingepakte hoeken. Een superieure kwaliteit canvas, met een zelf uit te zoeken monoblok. Te veel om te omschrijven. Je moet het gewoon zien. Het is echt een enorm verschil met de doorsnee canvas prints.

PHOTOBOOKS

STUDIO : HISKE VAN DER GRONDEN PHOTOGRAPHY | HISKEVANDERGRONDEN@GMAIL.COM | HISKEVANDERGRONDEN.COM | +31-6-55805219
Copyrights

© 2021 by Hiske van der Gronden